bild1 bild2 bild3 bild4 bild5 bild5 bild10 bild11 bild6 bild6 bild6 bild6 bild6 bild6

Välkommen till
Kennel Agazzis


Jag heter Lena och planerar uppfödning av Staffordshire Bullterrier. Jag har en hane The Blue Legend och en tik Diamond Vine. Jag har två juniortikar som heter Blaze och den andra kallas för Kayla. Vi har själva importerat dem från England för att de har den vackra färgen "Blue".
Vi bor i en villa med en stor tomt och skog runt
omkring oss. Vi håller på med massor av uteaktiviteter. Vi går promenader varje dag, cykelturer och ibland drar vi en lätt kärra. Jag lägger all min tid på våra hundar. Eftersom vi har flera staffar på uppväxt går all tid åt till socialisering, träning och mycket annat. Det roligaste med att ha hund är att arbeta med dem och se hur de utvecklas.

Senaste Nytt!
Valpar planeras till sommaren 2017. Jag får otroligt många mail av familjer som är intresserade av valpar och svarar vartefter. Vi har en lång intresselista av familjer som väntar på valpar, då vi skjutit fram planeringen av valpar. Möjlighet att boka en valp blir först efter att man varit här och besökt oss. Det kan finnas möjlighet att boka upp sig på intresselistan. Skriv och berätta om Er själva.
Här är några bilder på de förra vi hämtade i april 2014 som nu börjar bli stora och det har varit så mycket under sommaren att göra, så deras sidor har inte blivit uppdaterade, men nu tillbringar vi mer tid inne och solen är ju helt frånvarande, så nu ska allt snart hinna uppdateras med bilder och filmer. Mer finns att läs på deras egna sidor Shoot, Dance with me Darling och Blaze.

Valparna är helt underbara och vi jobbar nu på socialisering och de fungerar bra ihop med både Blue och Diamond. Allt skedde i början under övervakning, men de går så bra ihop med både Blue och Diamond att det inte är några problem att lämna dem när jag är ute på tomten. De får leka med Blues och Diamonds leksaker och de har så kul. Fantastiskt att vi fått så fint väder, så att de kan vara ute. Konstigt att de inte har fått några fästingar...För alla de vuxna har fått flera redan. Tur att vi bor i ett område där det inte ska finnas några farliga fästingar. Valparna leker och har så roligt med varandra. Här är det full fart dagarna i ända. Tupplurer i det härliga vädret och mys tillsammans det blir det ju också mycket av.


Utställningar


Utställningsplaner för våren är under planering.Välkommen att maila mig!

Erbjudande just nu


 

 

 

Klicka på kartan, för att "Hitta", var Anneberg ligger!


 


Mina Länkar:

Svenska Kennelklubben www.SKK.se

Svenska Staffordshire Bulltrrier Klubben www.SSBTK.se